Menü Bezárás

Impresszum

1. A Honlap üzemeltetője

A https://medilearnakademia.hu/ üzemeltetője a D&M Gyöngyszem – Medilearn Akadémia Kft. (székhely: 1052 Budapest, Galamb u 4.  Adószám 23308213-1-41, cégjegyzékszám: 01-09-959402, képviseli: Demény Csaba ügyvezető igazgató, email: dcs@medilearnakademia.hu). Illetékes cégbíróság a Fővárosi Törvényszék Cégbírósága.

2. Szerzői jog

A Honlapon megjelenített védjegyek, logók, valamint egyéb anyagok szerzői jogi védelem alatt állnak. Kifejezett előzetes írásbeli hozzájárulás nélkül harmadik személy semmilyen módon és jogcímen nem használhatja, nem másolhatja, nem terjesztheti, és nem teheti közzé. Tilos a Honlapon előzetes írásbeli hozzájárulás nélkül bármilyen más honlaphoz kapcsolást (linket) létrehozni. Lajstromozott védjegy, valamint szerzői jogi védelem alatt álló mű jogellenes felhasználása jogi eljárást vonhat maga után.

3. Felelősség

Az Üzemeltető a Honlap használatából, illetve annak bármikor, bármilyen okból, bármilyen időtartamra bekövetkező elérhetetlenné válásából esetlegesen eredő kárért, veszteségért vagy költségért nem vállal felelősséget. Nem vállal felelősséget továbbá semmilyen, arra jogosulatlan személy által végzett, illetve késedelmes információátadás, számítógépes vírus, vonal- vagy rendszerhiba következtében az adatokban végbemenő változásért sem. Az Üzemeltető fenntartja a jogot a Honlapon megjelenített tartalmak módosítására, továbbá elérhetőségük megszüntetésére. Az Üzemeltető nem vállal továbbá felelősséget olyan, harmadik fél által létrehozott, továbbított, vagy publikált anyagokért, melyek a Honlaphoz kapcsolódnak, vagy amelyre hivatkoznak.

4. Tárhelyszolgáltató adatai

Cégnév: 1b Telecom Hungary Zrt
Székhely: 2192 Bag, Petőfi tér 14.
Adószám: 14692242-2-13
Cégjegyzékszám: 13-10-041043

Kérjen információt most!


Az információkérés nem jár együtt semmilyen kötelezettséggel!

Engedélyezés alatt

Online tanulás előnyei

  • Bárhonnan és bármikor lehet tanulni, akár otthonról, akár munkahelyről.
  • Bármilyen eszközzel megvalósítható. aminek van internet kapcsolata, legyen az laptop, tablet, okostelefon.