Menü Bezárás
main_image_min-2
main_image_min-2
previous arrow
next arrow

Legyen élmény a tanulás!

A Medilearn Akadémiát a korábbiakban azzal a céllal hoztuk létre, hogy magas szintű szakmai végzettség megszerzésének lehetőségét biztosítsuk. Mindezt olyan keretek között, mely lehetővé teszi az élményszerű tanulást a fejlődni vágyók számára.

A szakképzésekre vonatkozó jogszabályi változások miatt ezt az elképzelésünket kénytelenek voltunk átformálni. Ennek eredményeként napjainkban továbbképzéseket és kurzusokat szervezünk.

Továbbra is kiemelten fontosnak tartjuk a szakmai ismeretek kimagasló elsajátításának lehetőségét, amit jelenleg kreditpontos továbbképzések formájában szeretnénk biztosítani.

A személyesen megszerzett nemzetközi és hazai szakmai és oktatási tapasztalataink segítséget nyújtanak abban, hogy továbbképzéseink felépítése és tematikája innovatív legyen. Az online képzési formánk pedig jól illeszkedik a továbbképzésen résztvevők életritmusához, időbeosztásához.

Reményeink szerint továbbképzéseink révén a nálunk tanulni vágyók kimagasló tudás szerezhetnek és sikeresek lehetnek szakmájukban.

Várunk minden kedves érdeklődőt!

Kérdés esetén állunk rendelkezésükre:

Demény Csaba
tulajdonos- ügyvezető igazgató
dcs@medilearnakademia.hu

Deményné Marada Gyöngyi
tulajdonos- szakmai igazgató
dmgy@medilearnakademia.hu

Kérjen információt most!


Az információkérés nem jár együtt semmilyen kötelezettséggel!

Engedélyezés alatt

Egészségügyi kreditpontos továbbképzések

Engedélyezés alatt

Egészségügyi kreditpontos továbbképzés kínálatunkat folyamatosan bővíteni fogjuk.
Keressen minket ha kreditpontra lenne szüksége.